(0) produse
Nu aveți articole în coșul de cumpărături.
Produse
  Închide
  Filtre
  Preferinte
  Cautati

  Livrare comenzi

  Livrarea este gratuita pentru comenzi mai mari de 300 lei ( Excepție fac localitatile aflate in afara razei de acoperire Fancourier, pentru care se percepe un cost de transport, cost calculat in functie de numarul de kilometri suplimentari )
  Pentru comenzile mai mici de 300 Ron, se percepe un cost fix de transport de 25 lei. La acest cost fix de 25 lei se adauga costul fix perceput de agentia de curierat pe kilometrii suplimentari in cazul in care localitatea de livrare nu se afla in raza de actiune a agentiei de curierat.
  Data estimata de livrare poate varia in functie de produs si este afisata in pagina produsului, si in e-mailul de confirmare a Comenzii.
  Pentru toate categoriile de produse, termenul maxim de livrare este de 4 saptamani de la data confirmarii Comenzii de catre Vanzator. Daca o Comanda nu poate fi livrata in acest termen, Vanzatorul va notifica Cumparatorul prin email asupra acestui fapt, in termen de 5 zile de la plasarea Comenzii, urmand ca Cumparatorul sa confirme prin email daca doreste anularea Comenzii sau accepta noul termen de livrare propus de Vanzator.
  Livrarea produselor se poate realiza prin intermediul curieratului, la o adresa specificata in formularul de comanda sau in showroom-ul Vanzatorului din Cluj-Napoca, Calea Turzii, nr. 176B, jud. Cluj.
  Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Produselor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.
  Vanzatorul va efectua livrarea Produselor/Serviciilor numai pe teritoriul Romaniei.
  Cumparatorul se obliga sa semneze bonul de livrare (AWB) prezentat de catre Curier la livrarea produselor comandate. Deasemenea, la receptia Comenzii, Cumparatorul are obligatia de a verifica integritatea ambalajului coletului in prezenta agentului de curierat. Dacă coletul este deteriorat la livrare, Cumparatorul are obligatia de a refuza primirea acestuia si de a specifica in comentariile procesului verbal incheiat cu agentul de curierat starea coletului in momentul livrarii.