(0) produse
Nu aveți articole în coșul de cumpărături.
Produse
  Închide
  Filtre
  Preferinte
  Cautati

  Program de fidelizare

  Iti rasplatim loialitatea!

   

  Fiecare achizitie de pe Luminoteca.ro iti va aduce in contul tau o suma constand in puncte de loialitate proportionale cu valoarea comenzii! Suma acumulata poate fi aplicata ca reducere la orice comanda ulterioara. Dupa ce ai adaugat produsul / produsele in cos, pe pagina cosului de cumparaturi vei putea aplica o reducere la comanda curenta folosind suma acumulata, dar vei putea vedea si cate puncte iti va aduce noua comanda. Poti aplica integral sau partial suma ca reducere, sau poti continua fara sa aplici vreo reducere, strangand puncte in continuare in contul de loialitate. 

  Mai mult, la inregistrarea unui cont nou primesti 20 de puncte de loialitate pe care le poti folosi imediat.

   

  Cum functioneaza programul de fidelizare?

  Cand inregistrezi un cont primesti un cont de loialitate si cele 20 de puncte aferente inregistrarii contului. Dupa fiecare achizitie finalizata, primesti in acest cont o suma ce reprezinta 5% din valoarea totala a produselor cumparate.

  Poti verifica aceasta suma in contul tau de loialitate autentificandu-te in cont. Suma din contul de loialitate este exprimata in puncte de fidelitateFiecare punct are valoarea de 1 leu.

  Suma punctelor generata de achizitii se va adauga la contul tau in momentul in care comanda este procesata si finalizata de catre Luminoteca.ro. 

  Punctele de loialitate se acumuleaza doar daca urmatoarele conditii se indeplinesc:

  - cumparatorul dispune de un cont si este autentificat in momentul achizitiei
  - comanda se plaseaza prin sistemul informatic pus la dispozitie (adaugare la cos, finalizarea comenzii, confirmarea comenzii prin apasarea butonului ”Trimite comanda”). Comenzile telefonice, prin e-mail sau prin live chat nu se iau in considerare
  - comanda este procesata si finalizata.

  Punctele adunate in contul de loialitate au o valabilitate de 180 de zile. Dupa aceasta perioada punctele vor expira, aceastea nu vor mai putea fi folosite! Pentru a evita aceasta neplacere, iti vom trimite un e-mail de notificare cu cinci zile inaintea expirarii sa-ti reamintim de suma acumulata in contul de loialitate.

  Suma maxima folosita ca reducere nu poate depasi valoarea totala fara TVA a cosului de cumparaturi.

  Suma din contul de fidelizare nu poate fi revendicata ca numerar sau orice alt instrument de plata! Aceasta suma poate fi folosita doar ca reducere aplicata achizitilor de pe site-ul Luminoteca.ro.

  Luminoteca.ro isi rezerva dreptul de a indeparta / elimina din acest program anumite produse sau anumite categorii de produse fara nici o notificare prealabila. Drept urmare, achizitia produselor respective nu va genera nici o modificare in contul de loialitate.

  Daca ai ales sa refuzi un produs si il returnezi, atunci punctele acumulate la achizitia acestora se vor anula automat.

  Daca anulezi o comanda in care ai folosit puncte de loialitate, acestea vor fi returnate in cont.

  Te asteptam pe Luminoteca.ro cu oferte si produse deosebite !